Te-ai întrebat vreodată cât de dură este apa pe care o consumi? Cu alte cuvinte, te-ai interesat câte săruri dure precum calciu și magneziu conține apa potabilă? Utilizarea unei cantități semnificative de apă dură poate duce la apariția unor depuneri calcaroase și, implicit, la probleme de sănătate în cazul persoanelor care o consumă.

De aceea, la Instal Generation, ne-am diversificat gama de produse comercializate, punându-ți la dispoziție și stații dedurizare apă.

Aceste stații sunt mai mult decât o serie de filtre menite să purifice apa; ele sunt echipamente comandate electronic menite să producă schimbări la nivel ionic, practic distrugând componentele sărurilor dure din apă. Procesul de dedurizare este unul complex din punct de vedere chimic, însă rezultatul este obținerea unei ape impecabile din punct de vedere al compoziție, potrivită atât pentru uz casnic cât și industrial.

Instalațiile de dedurizare comercializate de societatea noastră sunt destinate uzului casnic și semiindustrial, fiind ușor de transportat și instalat și având un aspect plăcut.

Te invităm să le descoperi și să alegi stația de dedurizare a apei care ți se potrivește!

INSTAL GENERATION ROMANIA

Garantia noastra este data de experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu si sprijinul unor furnizori de renume. Experiența acumulată de-a lungul timpului, seriozitatea și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au transformat în principala alegere pentru clienții noștri, atât persoane fizice cât și juridice, dintr-o gamă variată de industrii.