Comercializăm o gamă variată de pompe Grundfos la un raport excelent calitate-preț. Cu alte cuvinte, îți oferim ocazia să economisești energie și să fii mai eficient în alimentarea cu apă a spațiului tău.

De la pompe Grundfos destinate uzului privat (locuințe, mici rețele, sisteme de irigații) și până la pompe destinate uzului industrial, comercializăm o serie de produse inovative, bazate pe cele mai noi tehnologii ale producătorului de renume internațional. Având o istorie de peste 70 de ani, Grundfos este unul din principalii producători mondiali de pompe destinate alimentării cu apă.

Acestea sunt folosite într-o gamă largă de industrii, de la agricultură, auto, construcții, exploatare minieră și multe altele, având o aplicabilitate vastă. Pompele Grundfos sunt folosite de către industrii dar și locuințe din întreaga lume. Alătură-te și tu celor care beneficiază de această tehnologie și eficientizează-ți munca folosind pompe Grundfos!

Descoperă pompele din stocul nostru!

INSTAL GENERATION ROMANIA

Peste 10 ani in domeniul solutiilor eficiente de incalzire termica! Experiența, devotamentul și profesionalismul cu care ne tratam clientii - persoane fizice și juridice - sunt atuurile noastre pe langa preturile practicate. Consultanta gratuita pentru echipamente de incalzire termica, evacuare apa si accesorii.