Ai nevoie de o bună reglare a parametrilor circuitului tău hidraulic? Uneori, în instalațiile tale termice, ai nevoie de un element cu rol de egalizare a întregului sistem și de repartizare uniformă a debitelor de căldură în fiecare zonă.

Aici intervin buteliile de reglare. Cu ajutorul acestora, vei realiza separarea exactă a două zone termohidraulice și o repartizare cât mai bună a debitelor pentru fiecare consumator. Dimensiunea unei butelii de egalizare diferă în funcție de puterea centralei folosite, iar secțiunea racordurilor este dată de necesarul termic pentru circuitul fiecărui consumator în parte.

De ce să alegi butelii de egalizare a presiunii? Reduci efectele produse de variațiile hidraulice din sistem, elimini influența reciprocă a circuitelor racordate în paralel și reglezi mai ușor parametrii hidraulici ai fiecărui consumator. Cu alte cuvinte, în cazul în care mai mulți consumatori beneficiază de aceeași centrală termică, distribuția căldurii se va realiza în mod egal, raportată la spațiul disponibil pentru fiecare beneficiar.

Pompele racordate în paralel pot duce la o funcționare defectoasă, iar pierderile de căldură sunt evitate.

Descoperă gama noastră de butelii de egalizare și contactează-ne pentru mai multe detalii despre acestea!

INSTAL GENERATION ROMANIA

Garantia noastra este data de experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu si sprijinul unor furnizori de renume. Experiența acumulată de-a lungul timpului, seriozitatea și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au transformat în principala alegere pentru clienții noștri, atât persoane fizice cât și juridice, dintr-o gamă variată de industrii.