Pompe submersibile Grundfos SP

Gama de pompe submersibile Grundfos SP este renumită pentru eficiență și fiabilitate. Fabricate în întregime din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, pompele SP sunt ideale pentru o mare varietate de aplicații.

Pompele Grundfos SP reprezintă un design hidraulic de ultimă generație. Construite pentru a oferi o eficiență optimă în perioadele de cerere mare, pompele SP oferă costuri reduse pe termen lung și fiabilitate ridicată în funcționare, indiferent de aplicație.

Gama Grundfos SP oferă o eficiență ridicată, fiind eficiente la nisip și la alți abrazivi, ofera protecție împotriva arderii motorului și o întreținere ușoară. Este disponibil un sistem complet de monitorizare și control pentru optimizarea constantă a sistemului de pompare.

INSTAL GENERATION ROMANIA

Peste 10 ani in domeniul solutiilor eficiente de incalzire termica! Experiența, devotamentul și profesionalismul cu care ne tratam clientii - persoane fizice și juridice - sunt atuurile noastre pe langa preturile practicate. Consultanta gratuita pentru echipamente de incalzire termica, evacuare apa si accesorii.