Comercializăm centrale pe lemne performante, cu funcționare de lungă durată și de calitate superioară, la un preț atractiv.

În oferta noastră găsiți atât centrale cu ardere clasică, precum și centrale pe lemne cu gazeificare. Acestea sunt o soluție economică și eficientă de încălzire, datorită tehnologiilor de ardere folosite. În cazul celor cu gazeificare, arderea creează un strat foarte cald din jar, chiar la pornirea centralei. Arderea se realizează în cazanul propriu, unde se formează un „gaz de lemn” amestecat cu aer.

Căldura degajată de o centrală pe lemne este treptată, controlată și de durată, menținându-se în încăpere o bună perioadă de timp. De aceea, centrala pe lemne este una din cele mai eficiente metode de încălzire termică, utilizată în special în spațiile cu suprafață mare, atât rezidențiale cât și comerciale sau industriale.

Te invităm să descoperi echipamentele pe care le comercializăm!

INSTAL GENERATION ROMANIA

Garantia noastra este data de experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu si sprijinul unor furnizori de renume. Experiența acumulată de-a lungul timpului, seriozitatea și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au transformat în principala alegere pentru clienții noștri, atât persoane fizice cât și juridice, dintr-o gamă variată de industrii.